MIHAI DOBRE
INTERIOR

AP Residence Kitchen

The project’s architecture expresses complementary features of a villa, made up of calm, quiet areas designed for family life, as
well as reception areas, which are open and welcoming.

banner image
banner image

We propose creating a multifunctional space where you can make a choice: either to retire or be together with everybody. The space, clear of all unnecessary items, will take you to another dimension and help you to get tuned to a calm repose. Lot’s of light and air.

In the center of the room there is a functional zoning volume, a white cube, dividing the entire living room into 5 zones: active pastime area, TV area, dressing area, secluded relaxation area and the central area – relaxation area, located inside the white volume.


banner image

We propose creating a multifunctional space where you can make a choice: either to retire or be together with everybody. The space, clear of all unnecessary items, will take you to another dimension and help you to get tuned to a calm repose. Lot’s of light and air.

In the center of the room there is a functional zoning volume, a white cube, dividing the entire living room into 5 zones: active pastime area, TV area, dressing area, secluded relaxation area and the central area – relaxation area, located inside the white volume.

banner image

banner image

SHARE PROJECT
YEAR

2016

LOCATION

Minsk, Belarus

CREATIVE DIRECTOR

Andrus' Bezden

VISUALIZATION

Sasha Hamolin